zaterdag 30 november 2013

Kerstkaart Blauw/wit

 
 
Dit keer een kaartje gemaakt via de sketch van de Christmas Challenge. Deze keer met een twist namelijk gebruik de foto voor inspiratie. De kleuren waren niet zo eenvoudig voor mij. Maar ik heb toch wat kunnen vinden. Gelukkig heb ik genoeg voorraad ;-)
 
Uitdaging 195 (Winter): Cards & Scrap
Challenge #5 (Blauw/wit Kerst): The Stamping Cottage
Challenge #32 (Kerst): Creative Cutting Challenges
 
 
Papier: Kruidvat,  Stempel: Penny Black,  Tekststempel: Crealies, Sterren: Marianne Design,  Lint en parels: Action,  Kleurmedium: Derwents.
 
Tot de volgende keer, Hetty
 
 
 

vrijdag 29 november 2013

Cadeausetje deel 2 (123Scrapping)



 
En hier is de 2e cadeauset voor het blog van 123Scrapping. Ook voor deze set heb ik gebruik gemaakt van de papierlijn 'Snow Day' van BoBunny. Maar dan met meer gele accenten.
 
 
Het cadeaudoosje is leuk voor een geurkaarsje of een heerlijke bonbon. Bij de papierlijn zitten ook kant en klare labels. Zo’n label past perfect op het doosje. Ik heb er weer een 10 bij 10 kaartje bij gemaakt. Deze keer met het hexagon figuur van de Design Tool Kit 4 van Hot Off The Press. De hexagon heb ik uit de verschillende design vellen gesneden. Het is simpel maar geeft een leuk effect.
 
Challenge #16: Just a note
 
Papier: Bo Bunny,  Hexagon:  Design Tool Kit 4 (Hot Off The Press),  Tekststempel: Crealies.
 
Groetjes, Hetty
 

vrijdag 22 november 2013

Cadeausetje deel 1 (123Scrapping)


Deze keer laat ik jullie voor het blog van 123Scrapping zien hoe gemakkelijk je een cadeausetje kunt maken. Altijd leuk voor de decembermaand. Voor deze set heb ik gebruik gemaakt van de papierlijn “Snow Day” van BoBunny. Een mooie, kleurige lijn in niet traditionele kerstkleuren. 
Ik heb van een label mal een cadeauverpakking gemaakt voor een waxinelichtje. De label heb ik 2 maal uitgesneden. Door middel van een bodem verbind je de labels aan elkaar.
 
 
 
 

 
Verder heb ik er een kaartje bijgemaakt in 10 bij 10 formaat. Dit formaat vind ik zo leuk om te maken. De lay-out heb ik eenvoudig gehouden. De sneeuwvlok is uit vellum gesneden.
 
Papier: Bo Bunny,  Labelmal:  Stamping Up,  Tekststempel: Crealies.
 
Goed weekend, Hetty
 
 

 
 

zondag 10 november 2013

Guestdesigner Dutch Stamp Chickies

 
De afgelopen challenge van de Dutch Stamp Chickies stond ik in de top 3.
Een leuke verrassing!
Ik kreeg de vraag of ik guestdesigner wilde zijn. Mijn antwoord was natuurlijk: ja.
Neem maar eens kijkje op het challengeblog van de Dutch Stamp Chickies
De huidige challenge (Recept) loopt tot 13 november 18.00 uur.  
 
Voor dit kaartje heb ik het nieuwe papier van Bo Bunny (Pincusion) gebruikt. Net binnen gekomen in de webshop van 123Scrapping. Zijn de kleuren niet prachtig?
 
Papier: Bo Bunny,  Stempel: Magnolia, Randpons: MFT Die-Namics,  Tekststempel: Crealies, Hoekje: Sizzix, Kleurmedium: Derwent.
 
Bedankt voor jullie leuke reacties. Ik lees ze altijd met veel plezier.
 
Groetjes, Hetty
 

vrijdag 8 november 2013

Motorbike (123Scrapping)

 
Voor het blog van 123Scrapping heb ik deze keer een kaart gemaakt met de nieuwe mannenlijn van Marianne Design. Voor de kaart heb ik gebruik gemaakt van de creatable 'Motorbike' in combinatie met het pretty paper bloc 'All for men'. Het paper bloc bestaat uit allerlei echte mannenstoffen. Leuk bedacht! 
 

Papier, Creatable en Knoop: Marianne Design,  Banner: Stamping Up. 


Fijn weekend, Hetty